Meer dan 34 jaar ervaring in interieuradvies, interieurontwerp en interieurinrichting

Aerts Interieurs in Zelzate (Oost-Vlaanderen) is al meer dan 34 jaar gespecialiseerd in het begeleiden en coördineren van interieurprojecten. Al van bij de ontwerpfase krijgt u waardevolle tips over de indeling van uw woning, shop, winkel, horecazaak, restaurant of kantoor.

Er wordt rekening gehouden met een aantal praktische aspecten, zoals de draairichtingen van de deuren of de situering van de ramen. En natuurlijk wilt u straks ook voldoende bruikbare wanden overhouden om over genoeg bergruimte te kunnen beschikken. Daarnaast krijgt u algemeen advies over het gebruik van kleuren, vormen, materialen en de optimale beweegcirculatie in uw ruimte. Ook gedetailleerde aanbevelingen voor wat betreft de keuze van het meubilair, de verlichting, de kleuren of de aankleding met gordijnen en behang.

a

Interieurontwerp en interieurinrichting tot in het kleinste detail

Aerts Interieurs in Zelzate (Oost-Vlaanderen) zorgt als interieurarchitecte voor het ontwerp op maat van uw interieurproject. In overleg worden de werken achteraf ook gecoördineerd en zorgen betrouwbare onderaannemers voor de volledige uitvoering. Uiteraard kan u er als klant ook voor opteren om de werken zelf uit te voeren en hierbij terug te vallen op het professioneel advies van Aerts Interieurs.

d

Een persoonlijke service

U geniet steeds van een erg persoonlijke, complete service. Zo wordt u – indien gewenst – begeleid tijdens uw aankopen. Of u kan rechtstreeks bij Aerts Interieurs uw gordijnen, behang of verf kopen. Zo weet u zeker dat u werkt met duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Zoekt u materialen zoals verlichting of decoratieve armaturen? Deze producten kunnen met plezier voor u worden besteld.

Neem vrijblijvend contact op met Aerts Interieurs in Zelzate (Oost-Vlaanderen) voor een offerte op maat.